A CooperVisionnál nagy hangsúlyt fektetünk az innovatív kontaktlencsék kínálatára, annak érdekében, hogy az Ön ügyfelei nap mint nap jól lássanak. Kontaktlencse specialistaként szeretnénk támogatni az Ön sikerét és szeretnénk Önnek és kollégáinak megfelelő képzést nyújtani, amelyhez bármikor hozzá tudnak férni.

KÉPZÉS, AMELY BÁRMIKOR, BÁRHONNAN, BÁRKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ

LEGÚJABB ISMERETEK ÉS BEVÁLT GYAKORLATOK

ÉLŐ WEBINÁROK

A kommunikáció, a klinikai és technikai jártasságok fejlesztésére irányuló képzéseket és erőforrásokat fog találni. Ha naprakészen tartja ezeket a készségeket, az valódi előnyöket biztosít az ügyfeleinek nyújtott szolgáltatások tekintetében. Ez olyan témákat foglal magában, mint a megfelelő lencse kiválasztása az ügyfele számára, kommunikációs tippek, kontaktlencse felírása, valamint az ügyfélélmény javítása az üzleti életben.

A CooperVision learning academy™ a hét minden napján, napi 24 órában áll rendelkezésre, hogy akkor bővíthesse az ismereteit, amikor az Önnek megfelel; ingyenes és az optikai iparban dolgozók számára áll rendelkezésre.

Rendszeresen új tanfolyamokat és forrásokat fogunk biztosítani, amelyek a kontaktlencse ipar és a klinikai gyakorlatok legújabb ismereteit és bevált gyakorlatait tükrözik.

Hozza létre tanulási fiókját még ma!