Üdvözöljük a

CooperVision Akadémián

Fejlessze tudását, bárhol is legyen

A CooperVision-nél elköteleztük magunkat amellett, hogy innovatív kontaktlencséinkkel segítsük abban a pácienseket, hogy minden nap jobban lássanak. Szeretnénk az Önök, a kontaktológus szakemberek sikerét is segíteni azáltal, hogy releváns oktatást nyújtunk, melyhez bármikor hozzáférnek, amikor Önöknek kényelmes.

Az itt található oktatási anyag célja, hogy fejlessze azokat a klinikai, technikai és kommunikációs készségeket, melyek jelentősen hozzájárulnak a pácienseiknek nyújtott szolgáltatások sikeréhez. Olyan témákkal foglalkozunk itt, mint a megfelelő lencsék kiválasztása a páciensek számára, kommunikációs tippek, kontaktlencse-illesztés és utógondozás, valamint a páciensek gyakorlati tapasztalatainak javítása.

A tartalmat úgy fejlesztettük, hogy asztali számítógépen és mobil eszközökön egyaránt működjön, illetve a nap 24 órájában elérhető legyen, hogy így oktatását a saját napirendjéhez igazíthassa. Nagyon várjuk, hogy további releváns tartalommal bővíthessük az oldalt, mely a kontaktlencsék és a klinikai gyakorlat területét ötvözi.

Üdvözlettel:

Marcella McParland
Director of Professional Services
BSc MCOptom FAAO, FIACLE

Kezdje el a tanulást most!

1Regisztráljon most - ehhez szüksége lesz CooperVision Ügyfélkódjára.

2Kezdje a képzést kulcsszavas kereséssel, vagy használja a szűrő füleket, hogy megtekintse a számos különböző témában elérhető képzéseket.

3Az Elvégzett Kurzusaim menüpontban könnyen megtekintheti, milyen tartalmakat kezdett meg, illetve végzett el.

4Amint végzett egy képzési anyaggal, arról azonnal igazolást kap, mely szintén elérhető a Elvégzett Kurzusaim menüpontban.

CooperVision Akadémia

A CooperVision Akadémiával kapcsolatos kérdéseit kérjük, jelezze a marketing@coopervision.hu címen.
Igyekszünk minden megkeresésre 48 órán belül reagálni.